Statistici blog

Loredana Pătran

Follow Me

Shit happens…Move on!

          Fiecare zi din viața mea e ca un restart dat gândurilor mele. Parcă sunt creată din mii și mii de gânduri, care-i fac atât de mult rău sufletului…neliniștea își face apariția, semnele de întrebare apar înainte de a-mi termina frazele… agitația, panica pun stăpânire pe mine…

Nici diminețile nu mai sunt așa cum erau…nici cafeaua nu mai are același gust…parcă problemele mi-au pus în ea prea multe lingurițe de amar…obosesc, dar nici să renunț n-aș vrea…

De ce? Cum? Când? De unde? Ce fac? Cum fac? Până când? etc… Prea multe întrebări care tulbură starea sufletească și fizică…toate se așează ca niște pietre, una peste alta, și parcă imposibil să le dărâm în vreun fel…sufletul țipă, urlă și așteaptă o mână să îi fie întinsă…să iasă după acele pietre atât de grele, atât de apăsătoare. Mă opresc, nu răzbesc împotriva lor, gândurilor…mă așez…respir și sper să o pot lua de la capăt cu sufletul sfâșiat în mâna stângă și cu mii de speranțe în mâna dreaptă. Trebuie să-mi eliberez o mână…sufletul trebuie eliberat de gândurile negre…Și stau iarăși gândindu-mă cum să fac…primesc sfaturi din stânga și din dreapta, sunt conștientă de ele, dar cum să pornesc la drum ?!  Îmi spun GATA, aici spun STOP, cineva trebuie să se schimbe și aceea sunt EU.

 

          Aici și acum trebuie să fac totul pentru mine. Am un singur glonț pe țeavă și n-o să ratez ținta…Ce țintă?! Anxietatea, stresul, grijile ce nu-mi dau pace… Accept să distrug aceste „minunății” cu mare plăcere.

E timpul să-i iubesc pe cei care mă iubesc și să nu-i fac să sufere…ei au dreptul să îi am în gând și în suflet, nu grijile și problemele. Și poate că acum iarăși îi pun pe ceilalți în favoarea mea, pentru că acesta-mi este totuși sufletul și rămășițele lui… O să-mi trăiesc viața simplu și firesc. 

 

Acestea sunt câteva gânduri pentru mine…Le-am așezat aici pentru a mă întoarce la ele de fiecare dată când mă apropii de prăpastie…n-o să pășesc mai departe…nu, gândurile mele nu vor păși fără voia mea.

Am dreptul să trăiesc așa cum îmi doresc. (•‿•)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: